top of page
164832-41-louisette-ketogeen-instituut-89.jpg

Keto leefstijl

Pak je gezondheid en vitaliteit terug!!

Wat is het ketogeen Leefstijl Programma en ketogeen eten? 

In het keto Leefstijl Programma draait het om ketogeen eten. Bij ketogeen eten volg je een koolhydraatarm eetpatroon, waarbij de nadruk ligt op vetten en eiwitten. Hierdoor zal je lichaam de energie halen uit vet in plaats van uit koolhydraten. 

Je eet puur en onbewerkt voedsel; ruime porties vlees, gevogelte en vis met groenten, vetten en af en toe wat rood fruit. Je hebt geen honger, want je eet tot je verzadigd bent. 

Ketogeen eten brengt grote gezondheidsvoordelen met zich mee, zoals een gezonder gewicht, verbetering van het geheugen en hersenfuncties, meer energie, minder ontstekingen en pijntjes en een stabielere bloedsuikerspiegel. Je hebt dan niet meer de hele dag trek in zoet. 

Mijn ervaring met het keto leefstijl programma

In het najaar van 2022 heb ik de opleiding gevolgd tot keto coach bij het ketogeen instituut Nederland. En natuurlijk heb ik zelf ook het Keto Leefstijl Programma gevolgd. Daarvoor had ik ook al ruime ervaring met ketogeen eten, want bij PS. Food & Lifestyle is de eerste fase ook keto.

Ik vind ketogeen eten vooral erg lekker, voel mij er fit bij en heb geen after-dinner dips meer.  

Begeleiding in het keto leefstijl programma

Het keto leefstijl programma is een op zichzelf staand programma. Het is een online programma waarbij je in 12 weken alles leert over ketogeen eten. In deze periode behandel je 4 fases: de fundering, nieuwe gewoontes, maak de switch en voor altijd een metabolisch flexibele leefstijl. De kosten voor het programma zijn €179. Het programma blijft altijd van jou, als je langer tijd nodig hebt dan 12 weken is dat geen probleem. 

Om dit programma nog succesvoller te maken, bied ik hierbij consulten aan. Op deze manier heb jij een steuntje in de rug en een stok achter de deur. Je krijgt persoonlijk en live advies gericht op jouw wensen en mogelijkheden. 

In de periode van 12 weken volg je dus het online programma en zie je mij 1x in de 2 weken voor een consult en weeg- en meetmoment. De andere week hebben we online of telefonisch contact.

De kosten voor dit weeg- en meettraject kun je hier vinden. 

Wil je meer informatie voordat je gaat starten, schroom dan niet om mij te contacten.

164849-49-louisette-ketogeen-instituut-76.jpg

Keto Leefstijl Programma

Klik hieronder en schaf nu het online programma aan!

164912-22-louisette-ketogeen-instituut-3.jpg

Coaching

consulten

Klik hieronder en maak een afspraak bij mij!

GOED VOL TE HOUDEN DOOR PUUR, ONBEWERKT EN SMAAKVOL ETEN.

bottom of page