top of page
Facebookomslag_Zomercampagne-tekst_946x360_NL.jpg

Zou je graag meer willen weten over je lichaamssamenstelling en hoe je deze kan verbeteren? 

Het getal op de weegschaal zegt niet alles over je gezondheid. De mate van gezondheid wordt ook bepaald door de samenstelling van vocht, spier en vet in het lichaam. 

 

Als PS. food & lifestyle coach kan ik je meer inzicht geven, met behulp van een professionele weegschaal en adviesgesprek. Wanneer je bij mij op afspraak komt voeren we een lichaamsanalyse uit. Aan de hand van deze analyse geef ik je graag extra handvatten en tips, zodat jij op een effectieve en efficiënte manier jouw doel behaalt. 

De lichaamsanalyse gebeurt met behulp van een bio-impedantieweegschaal. Dit is een speciale weegschaal die het lichaamsgewicht, de BMI, het vetpercentage, spiermassa, visceraal vet, botmassa, metabolische leeftijd en vochtpercentage meet. Aan de hand van deze meetgegevens krijgen we inzicht in je lichaamssamenstelling en waar gewenst een persoonlijk advies. 

Wanneer je met mijn advies aan de slag gaat, begeleid ik je tijdens de daarop volgende afspraken en doen we weer een lichaamsanalyse. Met de gegevens die dan worden gemeten, kunnen we nauwkeurig kijken hoeveel, waar en wat voor gewicht je verliest.  

Ben je benieuwd naar jouw lichaamssamenstelling?

Maak dan snel een afspraak! 

Klik hier om mij direct te bellen.

Meer inzicht in je lichaamssamenstelling zorgt voor een nauwkeurig persoonlijk gezondheidsplan.
0E5A0596.jpg

Afslanken doen we samen!

Ik ben Carla, jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PS. food & lifestyle programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Wil je erachter komen of PS. food & lifestyle iets voor jou is? Dan is de challenge iets voor jou. Besluit je na de challenge door te gaan met het PS. food & lifestyle programma, blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

bottom of page