top of page

Over mij

Ik ben Carla Oosterom, sinds 2017 gecertificeerd PS. food & lifestyle coach, 59 jaar, moeder van 4 kinderen en 7 kleinkinderen.               

Mijn gewicht heeft altijd geschommeld; 10 kilo erbij of 10 eraf, dat was altijd mijn patroon. Maar na mijn 50ste en de overgang gingen de kilo’s er niet meer af, ook niet met sporten.

Ik was er zo klaar mee! Toen ik zag dat er een PS. food & lifestyle center in de buurt zat, dacht ik nu of nooit! Met succes had ik binnen 4 maanden mijn streefgewicht bereikt, had ik veel meer energie en wat nog fijner is; het kost me niet eens veel moeite om op te gewicht te blijven. Terwijl ik een echte lekkerbek ben, die van goed eten en een lekker glas wijn houd. Het gaat steeds om de balans heb ik ontdekt.  

 

Mijn frustratie werd mijn passie. Sinds 5 jaar begeleid ik, met succes, mannen en vrouwen naar hun ideale gewicht. Ik begrijp waar je mee zit, en wat de valkuilen kunnen zijn. Ook weet ik uit ervaring hoe de overgang je hormoonhuishouding veranderd, en je daardoor aankomt. 

PS. food & lifestyle in combinatie met gezonde voeding en de juiste coaching geeft je de regie over je gewicht terug. 

Als Intermittent Fasting Expert en keto coach kan ik je ook hierin begeleiden. 

 

Je kunt rekenen op mijn steun en motivatie. Ook als je je gewenste gewicht bereikt heb, begeleid ik je nog een jaar lang. 

0E5A0596.jpg
Stempel-certified_voedingscoach_NL.png
bottom of page