top of page

Wil jij slank en stralend de zomer in?

De zomer staat weer voor de deur en ik hoop van harte dat dit een hele mooie zonnige zomer wordt.

Ik heb weer zin in blote benen, jurkjes en de zon op mijn gezicht. 

Sinds ik zoveel ben afgevallen en op mijn ideale gewicht zit, durf ik dat weer. Die fleurige zomer jurk aan zonder panty en spanx. Ik geniet ervan om buiten te zijn, te wandelen met de hondjes, met mijn vriendinnen of met mijn dochters op het terras. 

Dit gevoel gun ik anderen ook. Maar ik weet ook dat dit gevoel niet voor iedereen is weggelegd. Zij voelen zich niet fijn in hun lijf en niet comfortabel in een jurkje. Niet dat dat moet deze zomer, maar hoe lekker zou dat zijn als dat wel kan! 

Debby & Wendy hadden dat gevoel ook. Opeens paste de broek niet meer en wisten ze dat ze zo niet verder wilden. Zij staan dan deze zomer ook centraal voor de PS. food & lifestyle campagne. En ik geef ik hun graag het podium wat zij verdienen. Want wat hebben zij een prestatie geleverd! Lees hier hun hele verhaal. 

Slank en stralend de zomer in. Wie wil dat nou niet? Ben je geïnspireerd door het verhaal van Debby & Wendy en wil je dat ook? 

Als PS. food & lifestyle coach help ik jou graag bij het behalen van jouw doel. Ik ben een coach die graag op een ongedwongen manier met jou deze reis gaat maken. Niet volgens een strak patroon, maar alles in overleg. Als coach ben ik toegankelijk, transparant en 24/7 voor jou bereikbaar. 

En zoals Debby & Wendy zeggen: 'begin vandaag, en niet volgende week'. 

0E5A0596.jpg

Afslanken doen we samen!

Ik ben Carla, jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PS. food & lifestyle programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Wil je erachter komen of PS. food & lifestyle iets voor jou is? Dan is de challenge iets voor jou. Besluit je na de challenge door te gaan met het PS. food & lifestyle programma, blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

bottom of page